Spotifylista: Country for kids…

För inte så länge sedan fick ett par av mina allra bästa kompisar en son, Simon. För att ge denna sköne snubbe en så behaglig och hoppfull start i sitt (musiklyssnar)liv har jag satt ihop en liten lista till hans ära: Country for kids (A tribute to Simon Belfrage). Listan innehåller diverse låtar inom bluegrass, folk, americana och country som jag tror bör appellera till denna lille soon-to-be country boy’s musiksmak. Well, den är kanske inte så värst utvecklad än, men det ska ju börjas i tid. Några av låtarna är även direkta hyllningar som sätter barnet i centrum – precis som det ju ska vara.

Så förhoppningsvis faller harmonier, takter och stämningar Simon i smaken. Och ni andra som har barn uppmanas självklart också att hämta hem denna lista och spela för er country kids.

Så låt Pete Seeger, Jerry Garcia, Dolly Parton, George Jones, Alison Kraus, Dixie Chicks och alla de andra ta över – country for kids it is, jiihaa!

Hämta listan här!

3 reaktioner på ”Spotifylista: Country for kids…

  1. Helt fantastiskt, han har inte lyssnat på den ännu, men kommer att få göra det senare under dagen när pappa kommer hem. Jag hoppas att det är ok att jag tjuvlyssnar på den även om Simon inte är med. Jag är hedrad över att du vill göra en lista till Simons ära. Jag säger bara ”Ill be comming down the mountain” i helgen. Det blir grymt. Kärlek!

  2. Nöjet är helt och hållet på min sida! Självklart är det ok att du tjuvlyssnar även när Simon sover eller ammas. Blir grymt nice i helgen. Ses då, hälsa Simon och hans mamma! Peace Love and country!

  3. Åh, jag blir rörd.
    Självklart ska vi spela för Simpan. Och i mina brev till honom som jag skriver så att han kan läsa vad som hände i hans tidiga liv – där ska jag berätta om farbror Mattias kärlek till country och hans fina lista till just dig Simon.

    Ska bli kul att ses till helgen! Längtar!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s